Siirry pääsisältöön

Avoimet työpaikat

Meillä tehdään tärkeää työtä iloisessa porukassa. Olisitko sinä yksi meistä?
Kolme nuorta, hymyilevää aikuista kahvilassa.

Tällä sivulla

Näkövammaisten liitto on näkövammaisten etujärjestö, joka toimii maamme näkövammaisten oikeuksien valvojana, näkövammaisuuden asiantuntijana ja erityispalvelujen tuottajana. Työntekijöitä liitossamme on noin 130 ja koko näkövammajärjestössä (liitto ja sen jäsenyhdistykset) noin 180. Tutustu Näkövammaisten liittoon ja jäsenyhdistyksiimme.


Nä­kö­vam­mais­kun­tou­tuk­ses­ta innostuva psykologi

Haemme psykologia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Näkövammaisten liiton kuntoutukseen. Tehtävässä tuotat Kelan palvelukuvauksen mukaisesti psykologin yksilö- ja ryhmäohjausta näkövammaisille ja näköongelmaisille lapsille ja heidän perheilleen sekä aikuiskuntoutujillemme tiiviissä yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa.

Työ koostuu pääasiallisesti supportiivisesta keskustelusta, voimavarojen ja kokonaistilanteen kartoituksesta ja jatko-ohjauksesta sekä ryhmämuotoisesta kuntoutuksesta.  Aikuisten kuntoutustuotteissa saat työhösi tukea myös toiselta psykologiltamme, lasten kuntoutustuotteista moniammatilliselta tiimiltä.

Edellytämme hakijalta

 • Laillistettu psykologi
 • Innostusta kehittyä työssäsi ja tehokasta työskentelyotetta niin itsenäisesti kuin osana tiimiä

Eduksi katsomme kokemuksen

 • näkövammaisuudesta
 • työskentelystä monivammaisten tai neurologisten asiakkaiden kanssa
 • työskentelystä lasten ja perheiden parissa
 • työstä aistivammaisten asiakkaiden kanssa
 • kuntoutuksesta, erityisesti Kela-kuntoutuksesta
 • ICF:n, GAS:n ja Kanta-palvelun käytöstä/käyttöönotosta

Tarjoamme sinulle

 • sitoutuneen ja innostuneet työyhteisön
 • mahdollisuuden työn kehittämiseen
 • oman työhuoneen ja näkövammakuntoutukseen soveltuvan työympäristön
 • monipuolisen työhyvinvointitoiminnan, kuten ilmaisen kuntosalin, mukavat ja avuliaat työkaverit sekä inspiroivan työympäristön Palvelukeskus Iiriksessä.

Hakeminen

Innostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelolla viimeistään 26.3.2022 osoitteeseen heini.liimatainen @nkl.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Paikka täytetään mahdollisimman pian, aloituspäivä sopimuksen mukaan.
Pyydämme esittämään palkkatoiveen.

Työsuhteen tyyppi: toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen.

Työpaikka sijaitsee Palvelukeskus Iiriksessä Itäkeskuksen metroaseman välittömässä läheisyydessä.

Tarkistamme rikosrekisteriotteen lasten kanssa työskenteleviltä.

Lisätietoa

Lisätietoja tehtävästä antaa kuntoutuspäällikkö Heini Liimatainen p. 050 563 9854 ma 20.3. klo 15-16, to 23.3. 8-9 ja pe 24.3. 15-16. sekä sähköpostitse heini.liimatainen@nkl.fi hakuaikana.


Lastenohjaajia keikkatyöhön

Näkövammaisten liiton Kuntoutus-Iiris etsii lastenohjaajia keikkatyöhön. Tarjoamme mielenkiintoista ja kehittävää työtä lasten parissa Iiris-keskuksessa.

Järjestämme kuntoutusta näkö- ja monivammaisille lapsille ja heidän perheilleen Helsingin Itäkeskuksessa. Kuntoutus toteutetaan yleensä viiden vrk:n jaksoissa maanantaista perjantaihin noin joka toinen viikko. Lastenohjaajan työpäivän pituus on noin seitsemän tuntia noina päivinä.

Etsimme lapsiin suuntautuneita lähihoitajaopiskelijoita, toimintaterapeuttiopiskelijoita, jo ammattiin valmistuneita tai vakituisen työuransa päättäneitä henkilöitä.

Tarjoamme mielenkiintoista ja kehittävää työtä lasten parissa, mukavan työtiimin ja erinomaisen työskentely-ympäristön Iiris-keskuksessa- Ulkoinen linkki.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää tai laita hakemus:

raija.hietamaki@nkl.fi
p. 050 4752 062
Kuntoutus-Iiris / Raija Hietamäki Marjaniementie 74, 00930 Helsinki


Avoimet työpaikat yhdistyksissämme

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja yhdistyksissämme. Työpaikoista ilmoitellaan myös yhdistysten omilla nettisivuilla.

Suorita siviilipalveluksesi meillä

Näkövammaisten liitto ry hakee kahta siviilipalvelushenkilöä työskentelemään Iiris-keskuksessa Helsingin Itäkeskuksessa aamu- ja iltavuorossa. Työhön kuuluu näkövammaisten avustamista mm. ruokalassa, asiakkaiden juoksevien asioiden hoitamista, osallistumista lasten ohjelmien toteuttamiseen ja pienimuotoisia siivous- ja huoltotöitä.

Siviilipalvelushenkilöltä edellytetään yhteistyökykyä, palvelualttiutta, oma-aloitteellisuutta ja reipasta asennetta työhön. Aiempaa koulutusta sosiaali- ja hoitoalalta ei vaadita, mutta se katsotaan eduksi työnhaussa. Annamme työn alkaessa koulutusta mm. näkövammaisuudesta.

Palveluspaikka tarjoaa tarvittaessa asunnon ja ateriat palveluspaikalla.

Ota rohkeasti yhteyttä ja hae mielekkääseen työhön mukavassa porukassa!

Työpaikan osoite:
Marjaniementie 74, 00930 Helsinki

Ota yhteyttä:
asiakaspalvelu- ja majoituspäällikkö Seija Viitanen / Näkövammaisten liitto ry
p. 09 3960 4431
seija.viitanen@nkl.fi