Siirry pääsisältöön

Nä­kö­vam­mais­ten nuorten ris­tei­ly­foo­ru­mi

Risteilyisäntämme Pedro toivottaa sinut tervetulleeksi risteilyfoorumiin. Laiva starttaa satamasta perjantaina 13.10. ja palaamme kotisatamaan sunnuntaina 15.10. Risteilypaikkanamme toimii lähes neitsytmatkaansa kulkeva Vesalan leirikeskus Jyväskylässä. Uudet rakennukset on otettu käyttöön lokakuun alussa.

Aika

Paikka

Vesalan leirikeskus, Jyväskylä

Vesi liplattaa ja lokit kirkuvat, mutta mitä olisi risteily ilman risteilyteemaista ohjelmaa: bingoa, karaokea, spa'ta, pallomerta tai bilebändin rytmittämää iltaa. Vaikka bilebändi tuleekin nauhalta, niin tämä kaikki on käden ulottuvillasi foorumissa!

 

Sunnuntaiaamuna on luvassa Nutorin valintakokous. Nutoriin valitaan kaksi jäsentä erovuoroisten (Jasmin Mikkola ja Väinö Rihti) tilalle. Nutorin vaalissa voi äänestää ja olla ehdolla kaikki 12 – 30 -vuotiaat alueyhdistyksen jäsenet. Myös etäehdokkuus on mahdollista tässä vaalissa.

 

Tälle Pedron isännöimälle täysihoitoristeilylle tulee ilmoittautua viimeistään 11.9. mennessä www.nkl.fi/nuoret sivuilta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta. Täysihoitoon sisältyy matkat, majoitus, ruuat ja risteilyohjelma. Tämä kaikki maksaa vain 99 € nuorelta. Risteilyfoorumiin on tervetulleita kaikki 12-30 -vuotiaat näkövammaiset nuoret ympäri Suomea.

 

Lisätietoa ja ajatuksia voi vaihtaa nuorisotoimen suunnittelija Teemu Ruohosen kanssa puhelimitse 050 596 5022 tai sähköisesti teemu.ruohonen@nkl.fi.

 

Tervetuloa

 

Nutor / Näkövammaisten liitto