Siirry pääsisältöön

Nä­kö­vam­mais­ten nuorten Poh­jois­mai­nen leiri Tam­pe­reel­la

Pitkästä aikaa kohtaamme muiden pohjolan nuorten kanssa. Saamme heidät vieraaaksemme 3.-9.7.2023 Tampereelle. Tulemme majoittumaan ja toimimaan urheilukeskus Varalassa. Tervetuloa mukaan PM-leirille!

Aika

Paikka

Varalan urheiluopisto, Tampere

Varalan urheiluopisto sijaitsee aivan Tampereen keskustan kyljessä, joten suuntaamme useamman kerran myös keskustaan.  Ohjelmaa löytyy laidasta laitaan eli saunomisesta, kaupunkisuunnistukseen ja aina yläköysirataan asti. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin ja pääsemme nauttimaan yhdessä kauniista Suomen suvesta.

 

Leirikielenä toimii englanti. Suomalaisilta vaaditaan kohtalaista suullista englanninkielen taitoa. Tämä todennetaan puhelulla Teemun kanssa.

 

PM-leiri on tarkoitettu näkövammaisille nuuorille iältää 16 – 30 -vuotta. Leirillä on yhteensä 25 nuorta. Suomesta PM-leirille pääsee viisi nuorta. Jos halukkaita on enemmän kuin paikkoja, niin osanottajat arvotaan. Hinta nuorelle on 200 €, joka sisältää matkat, ohjelman, ruuan ja majoituksen. Tukea PM-leiriin olemme saaneet Norden 0-30 ohjelmalta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.4.  Ilmoittautmislomakkeeseen pääsee tästä linkistä:

https://link.webropolsurveys.com/S/AC327D3BCDA1EB62- Ulkoinen linkki

 

Lisätietoja ja kysymyksiin vastaa Näkövammaisten liiton nuorisotoimen suunnittelija Teemu Ruohonen puhelimitse 050 596 5022 tai sähköisesti teemu.ruohonen@nkl.fi.