Siirry pääsisältöön

Koulutus uudesta vam­mais­pal­ve­lu­lais­ta: Hen­ki­lö­koh­tai­nen apu, tuki es­teet­tö­mään asumiseen ja asumisen tuki 1

Näkövammaisten liitto järjestää näkövammaisille suunnattuja koulutuksia lokakuun 2023 alussa voimaan tulevasta vammaispalvelulaista.
Ihminen tietokoneen ja älypuhelimen äärellä. Teksti: Tule  webinaariin.

Aika

Paikka

webinaari

Koulutus on 31.5. kello 10.00-12.00.

Näkövammaisten liitto järjestää näkövammaisille suunnattuja koulutuksia lokakuun 2023 alussa voimaan tulevasta vammaispalvelulaista.

Pääkouluttajana toimii Näkövammaisten liiton juristi Taina Kölhi ja apuna järjestöjohtaja Sari Kokko. 

Päiväsaikaan järjestettävät koulutukset tallennetaan, ja osallistujat voivat kysyä koulutuksen äänitallennetta tapahtuman päätyttyä Näkövammaisten liiton tiedonsaantipalveluilta. Maininta tallennuksesta on vielä kunkin tallennettavan koulutuksen kohdalla erikseen.

Koulutuksen alussa kerromme, miten koulutukselle varattu aika käytetään. Kerromme myös, millä tavoin voit esittää kysymyksiä. Toivomme, että keskustelu rajautuu vain niihin teemoihin, mitä juuri siinä koulutuksessa käsitellään.

Samansisältöinen koulutus järjestetään myös 1.6. klo 16.30.

Osallistuminen koulutukseen

Tietokone- ja älylaitekäyttäjät: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä- Ulkoinen linkki

Kysyttäessä: Kokoustunnus: 379 154 190 899, Tunnuskoodi: RSnxwA

Puhelinsoitolla osallistuvat: Soita numeroon +358 9 85626588,,646066182#

Puhelinneuvottelun tunnus: 646 066 182#

Tekninen tuki osallistujille: Markku Möttönen, puh. 09 3960 4655, markku.mottonen@nkl.fi

Yleiset tekniset osallistumisohjeet

Jos osallistut tietokoneella, älykännykällä tai tabletilla, avaa haluamasi tapahtuman kohdalta linkki "Liity kokoukseen napsauttamalla tästä" verkkoselaimessasi (joko Edge tai Chrome - ohjelma ei toimi Firefoxissa, Safarissa tai Internet Explorerissa). Valitse avautuvalta sivulta kohta "Jatka tällä selaimella", jolloin et joudu lataamaan ja asentamaan mitään lisäohjelmia. Muista antaa selaimellesi kysyttäessä oikeus käyttää mikrofoniasi ja kameraasi. Jos sinulla on ennalta tietokoneellesi asennettuna Microsoft Teams -ohjelma, voit käyttää selaimen sijasta myös sitä.

Jos osallistut puhelimitse soittamalla, soita annettuun puhelinnumeroon. Sisällytä puhelinnumeroon myös pilkut ja risuaita, jolloin vältyt neuvottelutunnus-numerosarjan näppäilemisestä erikseen. Pilkut saa yleensä syötettyä painamalla *-näppäintä pohjassa, mutta tämä on puhelinmallikohtaista. Jos et pysty puhelimellasi näppäilemään pilkkuja, soita pelkkään puhelinnumeroon 09 8562 6588 ja näppäile pyydettäessä puhelinneuvottelun tunnus -numerosarja, jonka löydät alta. Tämän jälkeen sinua pyydetään lausumaan nimesi nauhalle ja painamaan sen jälkeen risuaitaa. Ne annettuasi pääset sisään tapahtumaan.

Huolehdithan siitä, että pidät mikrofonisi suljettuna muulloin kuin keskustelun aikana. Mikäli mikrofonisi kautta linjoille kantautuu muita häiritseviä ääniä, ylläpito saattaa joutua sulkemaan mikrofonisi puolestasi, jolloin et välttämättä edes pysty avaamaan mikrofonia enää myöhemmin tapahtuman aikana.