Siirry pääsisältöön

Hy­vin­voin­tia ra­ken­ta­mas­sa -nuo­ri­so­foo­ru­mi

Väsyttääkö? Stressaako arki? Tuntuuko siltä, että kaipaisit jonkinlaista lisäpotkua arkeesi? Vai tarvitsetko muuten vain irtiottoa arjesta? Tule viettämään rentoa viikonloppua ja samalla rakentamaan hyvinvointiasi Kotkaan, Ristiniemen kurssikeskukseen!

Aika

Paikka

Ristiniemen kurssikeskus, Kotka

Viikonlopun aikana keskitymme monipuolisesti sekä sisäiseen että ulkoiseen hyvinvointiimme. Sinulla on loistavat mahdollisuudet valita juuri sinulle mieleinen polku hyvinvointisi rakentamiselle. Tarjonnastamme löydät muun muassa syvällisiä keskusteluja, liikuntaa, rentoutumista sekä kauneudenhoitoa. Tietysti viikonloppuun mahtuu perinteisesti mukaan myös saunomista, hengailua ja mahtavaa seuraa!

 

Sunnuntaina aamupäivällä järjestetään Nutorin valintakokous, jossa valitaan puheenjohtaja ja kaksi varsinaista jäsentä kaksivuotiskausiksi nuorisotoimijaryhmä Nutoriin. Tänä vuonna erovuorossa ovat puheenjohtaja Mehmet Kasap sekä jäsenet Meri Kuusela ja Miina Grönroos. Kaikki 12–30-vuotiaat alueyhdistysten jäsenet pääsevät äänestämään ja halutessaan olemaan ehdolla vaaleissa. Lisätietoja Nutorista löydät osoitteesta nkl.fi/nuoret.

 

Tervetuloa mukaan kaikki 12–30-vuotiaat näkövammaiset nuoret! Ilmoittautuminen tapahtuu

osoitteesta nkl.fi/nuoret löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta viimeistään 4.9.2022. Hinta foorumille on 95 €, joka sisältää majoituksen, ruokailut, ohjelman ja matkat. Käytännössä iso osa matkustaa tilausbussilla Helsingistä Kotkaan ja takaisin. Lisätietoa ja vastauksia kysymyksiin antaa mielellään Näkövammaisten liiton nuorisotoimen suunnittelija Teemu Ruohonen puhelimitse 050 596 5022 tai sähköpostitse teemu.ruohonen@nkl.fi.