Siirry pääsisältöön

Etserin sel­viy­ty­jät 22 -kesäleiri

Kesällä etseriläisyyden tukikohtana toimii Honkiniemen leirikeskus Ähtärissä, eli siellä järjestetään tänä kesänä Näkövammaisten liiton nuorten perinteinen kesäleiri. Herätysjuhlien tarkka ajankohta on tiistaista 26. sunnuntaihin 31.7.2022.

Aika

Paikka

Ähtäri, Honkiniemen leirikeskus

Leirin selviytymispakkauksesta löydät perinteisiä suosikkejasi, joita ovat viimeisen illan disko, leiriolympilaiset, saunat ja uinnit. Mutta etseriläisyys tuo oman lisänsä selviytymisbingon, subbailun, kirkkovenesoudun, frisbeegolfin, voimabiisin, kalastuksen, meditaatiokävelyn ja paikan pakopelin muodossa. Hurmoshenki on taattu, joten saavu sinäkin paikalle. Torstaina lähdemme tutustumaan Ähtärin alueen retkikohteisiin. Joudut valitsemaan jo ilmoittautumislomakkeen täyttämisen yhteydessä retkesi päämäärän kyläkauppa Keskisen ja Ähtärin eläintarhan väliltä.

Kesäleiri on tarkoitettu 12–30-vuotiaille sokeille ja heikkonäköisille nuorille ympäri Suomea. Eli juuri sinulle! Tervetuloa mukaan. Herätysjuhlien hintaan sisältyy ohjelma, majoitus, ruokailut ja matkat. Tämä kaikki maksaa vain 199 € nuorelta.

Etseriläisyyden oppilashankinta päättyy sunnuntaina 5.kesäkuuta. Ilmoittautuminen tapahtuu www.nkl.fi/nuoret- Ulkoinen linkki sivuilta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta.

Etseriläisyyden opinkappaleista kertoo mielellään Näkövammaisten liiton nuorisotoimen suunnittelija Teemu Ruohonen puhelimitse 050 596 5022 tai sähköisesti teemu.ruohonen@nkl.fi