Siirry pääsisältöön

Buustia töihin – puhutaan pa­lau­tu­mi­ses­ta ja omien vah­vuuk­sien löy­tä­mi­ses­tä

Aika

Paikka

Loma- ja kurssikeskus Koivupuisto, Petäjäntie 137, Ylöjärvi

Kohderyhmä: Palkansaajina tai yrittäjinä olevat näkövammaiset, jotka työskentelevät ihmisläheisessä työssä.

Sitovat ilmoittautumiset: tiistaihin 4.4. mennessä alapuolella olevan linkin kautta

Majoitus: 2-3 henkilön huoneessa 60 € / henkilöltä, sisältää aamiaisen. Varaus suoraan Koivupuistoon

koivupuisto@koivupuisto.com tai 0400 320 997 Suvi

(majoitusmaksu erääntyy 14.4).

Viikonlopun teemana työstä palautuminen ja omaa työtä kuormittavien asioiden tunnistaminen ja tunnustaminen, työkyvyn tuen mahdollisuudet ja omien vahvuuksien löytäminen. Kaikki tämä vertaistuellisessa, turvallisessa seurassa.

Viikonloppu alkaa lauantaina 22.4. lounaalla kello 11 ja päättyy sunnuntaina 23.4. lounaaseen. Kotiin lähdetään kello 13. Matkat ja majoitus on omakustanteiset. Ohjelma ja ruokailut ovat osallistujille maksuttomia. Mukaan mahtuu noin 30 ensiksi ilmoittautunutta. Majoituskapasiteetti on rajallinen. Majoitus varataan suoraan Koivupuistosta. Tampereelta Ylöjärvelle järjestetään yhteiskuljetus.

Viikonlopun tähtivieraana Anniina Virtanen Työterveyslaitokselta

”Anniina Virtanen on laillistettu psykologi ja psykologian tohtori, joka on tehnyt tutkimusta työkuormituksesta palautumiseen, työn tuunaamiseen, työn imuun sekä työn vaatimuksiin ja voimavaroihin liittyvistä teemoista. Anniinan erikoisalaa on mielen palautuminen työkuormituksesta, jota hänen väitöskirjansa käsitteli. Hän on kirjoittanut aiheesta myös pidetyn yleistajuisen tietokirjan Psykologinen palautuminen (Tuuma-kustannus, 2021).”

Vahvuuksia kanssamme etsimässä on Riikka Hänninen – laulaja, valmentaja, puhuja.

"Missionani on auttaa sinua tunnistamaan juuri sinun vahvuutesi työelämässä ja esittelemään niitä ylpeydellä."

Viikonloppua luotsaa Näkövammaisten liiton Työelämäpalveluista työelämäasiantuntija, työkykykoordinaattori Katja Kuusela. Katjan erikoisalaa on motivointi ja ymmärrys vertaistuen merkityksestä työelämän karikoista selviytymisessä.

Lauantaina mukana myös työelämäpalvelujen päällikkö Taru Tammi, jolla on lähes 30 vuoden kokemus näkövammaisten työelämään ja opiskeluun liittyvistä kysymyksistä.

Tervetuloa!

Lisätiedot: katja.kuusela@nkl.fi tai 050 409 8690

Järjestäjä: Näkövammaisten liitto/Työelämäpalvelut