Siirry pääsisältöön

Pe­ruu­tuseh­dot Nä­kö­vam­mais­ten liiton nuo­ri­so­toi­men kurs­seil­le ja leireille

Peruutuksesta tulee aina ilmoittaa. Leirikirjeessä mainitun viimeisen muutospäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan 50 % kurssi- tai leirimaksusta. Ilman peruutusta koulutuksesta poisjääneiltä tai alle viikon ennen tapahtumaa peruuttaneilta veloitetaan koko hinta. Kurssi tai leiri voidaan peruuttaa järjestäjien taholta painavan syyn vuoksi, esimerkiksi koronaepidemian tai mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi.

 

Lisäksi osallistujien kurssi/leirikirjeessä ilmoitetun päivämäärän jälkeen tehdyistä matkasuunnitelmien muutoksien kustannuksista vastaa leiriläinen itse.

 

Sairastapauksissa ja siihen rinnastettavissa tapauksissa sovelletaan yleisiä valmismatkaehtoja (5.1):

 

Osallistumisen voi peruuttaa ja saada takaisin matkasta maksettu hinta vähennettynä toimistokuluilla (10 €), jos olisi kohtuutonta vaatia häntä osallistumaan sen vuoksi, että

a) hän itse tai hänelle läheinen henkilö yhtäkkiä sairastuu vakavasti, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee. Läheisenä henkilönä pidetään aviopuolisoa, avopuolisoa, lasta, vanhempaa, appivanhempaa, sisarusta, lastenlasta tai isovanhempaa.

b) hänelle sattuu muu odottamaton ja vakava tapahtuma, jonka vuoksi olisi kohtuutonta vaatia häntä osallistumaan. Muu odottamaton ja vakava tapahtuma on esimerkiksi merkittävä vahinko omaisuudelle, kuten asunnon palo.