Siirry pääsisältöön

Pe­ris­koop­pi - uu­tis­kir­je jä­se­nyh­dis­tyk­sil­le

Periskooppi-uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja sisältää ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa liiton jäsenyhdistysten luottamusjohdolle, aktiiveille ja työntekijöille.

Tällä sivulla

Näkövammaisten liiton uutiskirje Periskooppi on ilmestynyt helmikuusta 2020 lähtien. Se täydentää Näkövammaisten Airuetta- Ulkoinen linkki jakamalla etenkin järjestötoiminnan pyörittämiseen liittyviä uutisia ja ohjeita. Nimensä mukaisesti Periskooppi tähystää eteenpäin ja auttaa yhdistystoimijoita toimintansa suuntaamisessa ja välttämään ikäviä yllätyksiä.

Periskooppi on tarkoitettu erityisesti näkövammaisyhdistysten luottamusjohdolle, aktiiveille ja työntekijöille. Sähköpostitse, Luetus-julkaisuna ja pistelehtenä ilmestyvän Periskoopin voivat kuitenkin veloituksetta tilata kaikki muutkin halukkaat. Periskooppia toimittaa järjestötoiminnan suunnittelija Aatu Komsi, aatu.komsi@nkl.fi.

Periskoopin julkaisu on ollut vuoden 2022 kevätkauden tauolla. Tarkoituksemme on julkaista seuraava Periskooppi taas alkusyksystä 2022.

Vaikka uutiskirje on henkisesti liiton aiemman julkaisun Majakan jälkeläinen, Majakan vanhoja tilauksia ei ole siirretty Periskoopin tilauksiksi, vaan jokaisen lukijan on tilattava Periskooppi erikseen.

Julkaistut Periskoopit

Näin tilaat Periskoopin itsellesi

Näkövammaisten liiton jäsenet, jotka haluavat pistelehtiversion Periskoopista

Lähetä sähköpostia osoitteeseen lehtitilaus@nkl.fi ja kerro toiveesi.

Luetus-palvelun käyttäjät

Periskooppi löytyy Luetus-palvelusta pikahakunimellä Peri sekä Luetus-kuuntelusta.

Periskoopin tilaaminen sähköposti-uutiskirjeenä omaan sähköpostiin

Voit tilata Periskoopin sähköpostiisi täyttämällä lomakkeen sivulla http://vanha.nkl.fi/periskooppi- Ulkoinen linkki tai http://eepurl.com/dDKBe5- Ulkoinen linkki.