Siirry pääsisältöön

Kuntoutus

Tule Kun­tou­tus-Iirikseen kuntoutumaan!
Kolme nuorta aikuista istuu sohvalla, kaksi lukee pistekirjoituslehteä.

Tässä osiossa


Kuntoutus-Iiriksen palvelut

Tarjoamme kuntoutusta sekä yksilöllisesti että ryhmässä näkövammaisille ja näköongelmaisille, unohtamatta näkövammaisen ja hänen omaisensa saamaa vertaistukea.

Tavoitteenamme on edistää toimintakykyäsi, itsenäistä selviytymistäsi, osallistumismahdollisuuksiasi sekä työllistymistäsi. Kuntoutuksen päämääränä on mahdollisimman hyvä omatoiminen elämä ja sujuva arki.

Meillä on kuntoutuksen asiantuntijat, kokemus ja ammattitaito sekä vuosikymmenien kokemus kuntoutuspalveluiden tuottamisesta ja tyytyväiset kuntoutujat. Tarjoamme esteettömät ja monipuoliset tilat kuntoutumisellesi.

Etsitään yhdessä ratkaisuja näkövamman aiheuttamiin haasteisiisi!

Kuntoutuspalveluihimme kuuluvat aikuisten ja lasten kuntoutus, ict- sekä näön tutkimiseen liittyvät palvelut. Kustantajana on pääsääntöisesti Kela tai keskussairaala.

Yhdessä näemme enemmän.
Tervetuloa!


Aikuisten kuntoutus

Tarjoamme aikuisille muun muassa yksilökuntoutusta, ammatillista kuntoutusselvitystä sekä apuvälinekartoituksia ja käytönopetusta.


Lasten kuntoutus

Järjestämme lapsille ja perheille yksilöllistä kuntoutusta ja sopeutumisvalmennuskursseja.


Apuvälinekartoitus ja käytönopetus

Tiedätkö, millaisista apuvälineistä voisit hyötyä? Tarvitsetko opastusta apuvälineen, asetusten ja sovellusten käyttöön?


Tutkimuspalvelut

Tarjoamme muun muassa optikon ja ortoptistin palveluja, näkökenttä- ja värinäkötutkimuksia sekä silmänpaine-, kontrastiherkkyys- ja valontarvemittausta.


Ohjeita ja lisätietoja

Miten Kuntoutus-Iirikseen hakeudutaan? Miten paikan päälle pääsee? Mistä voi kysyä lisää? Lisätietoja seuraavista linkeistä.