Nuor­ten leh­det

Kuvassa nuori nainen haastattelee nauhurin kanssa nuorta miestä.

Nyöri on näkövammaisten nuorten nettiradio. Kaikki lähetyksessä tulevat jutut ovat nuorten tekemiä ja nuorille suunnattuja. Ei siis enää poliittisia ulkomaanuutisia vaan jotain hauskaa. Nyöriä pääsee kuulemaan livenä yhtenä kuukauden torstaina tästä osoitteesta http://radio.nkl.fi:8000/iiris.mp3.m3u.

Jos Nyörin haluaa kuulla vielä uudestaan, tai ei ehtinyt live‑lähetykseen mukaan, sen voi kuunnella myös myöhemmin podcastina tai tällä sivulla.

Kaikilla on myös loistava mahdollisuus osallistua nyöriin sosiaalisen median kautta. Voit siis lähettää viestejä lähetykseen, joita sitten lähetyksen juontaja lukee niitä ääneen. Pystyt kommentoimaan, kyselemään ja
lähettämään vaikka terveisiä Nyörin kautta! Mielikuvitus on vain rajana. Nyöriin voi siis osallistua lähettämällä sähköpostia nyorijutut@gmail.com . Twitterissä voi seurata ja osallistua keskusteluun osoitteessa
http://twitter.com/#!/nyorijutut. Facebookin kautta voit ruveta Nettiradio Nyörin kaveriksi ja laittaa viestiä osoitteessa https://www.facebook.com/nettiradio.nyori?fref=ts.

Parasta Nyörissä on, että siihen voi vaikuttaa ja siitä voi tehdä millaisen haluaa. Nyörin tekoon voit vaikuttaa tekemällä juttuja! Voit siis tehdä juuri sellaisen äänitteen, mikä sinua kiinnostaa. Saat mieluusti tehdä useammankin. Tehdyt jutut voivat olla artikkeleita, kuunnelmia, tekemääsi musiikkia tai äänimaisemaa, haastatteluja, tarinoita tai mitä luovuutesi sitten tuottaakaan. Ennenkin juttuja on tehty nuorisotoimen leireistä, gallupeja erilaisista aiheista, ruuasta mitä tekee ja vieraasta kielestä jota osaa. Voit myös keksi aiheen, kirjoittaa siitä ja lähettää sen, jolloin joku muu lukee sen nauhalle. Kaikista julkaisuista jutuista saa palkkion. Jokainen saa ja pystyy tekemään juttuja  Nyöriin. Se on juuri loistava tapa purkaa inspiraatiota ja saada äänensä kuuluville!

Jutun voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen nyorijutut(ät)gmail.com. Jutun formaateista kannattaa keskustella juontajan kanssa.

Jos olet ensikertalainen, niin tarvitsemme verokorttisi ja tilitietosi. Näistä jatkamme keskustelua sähköpostilla. Lisätietoja voi kysellä nuorisotoimen suunnittelijalta.

Nyt on siis huikea mahdollisuus osallistua ja tehdä Nyöriä. Nettiradio on tarkoitettu nuori juuri sinulle. Varmista siis tärkeimmät tiedotteet ja mikä meininki on kuuntelemalla Nyöriä!

Syksyn 2019 lähetysajat:

  • 12.9. klo 19.00-20.00
  • 10.10.
  • 14.11.
  • 12.12.

Naskali

Naskali on lasten pistekirjoituksella ilmestyvä lehti. . Siinä on lasten- ja nuortenlehdistä poimittuja juttuja sekä lukijoiden lähettämiä kirjoituksia. Lehti ilmestyy kuudesti vuodessa ja on maksuton alle 16-vuotiaille. Naskalin voi tilata Niina Juntuselta (09) 3960 4656 tai lähettämällä sähköpostia niina.juntunen@nkl.fi.