Nuo­ret

Boorumi 26.–27.10.2019 - ilmoittaudu mukaan!

Tämänvuotinen nuorisofoorumi kantaa nimeä Boorumi. Kauhuteemainen viikonloppu järjestetään Lappeenrannassa, loma- ja kokoushotelli Marjolassa lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Ilmoittaudu mukaan ja käytä mahdollisuutesi osallistua myös Nutorin vaaliin.

Haluatko suunnitella tai olla osa kauhutarinaa? Pelaatko rohkeammin kuin vastustajasi? Löydätkö pakoon kauhujen radalta? Entä itsepuolustus kamppailutilanteessa? Boorumin ”ensi-ilta” 26. lokakuuta. Älä missaa tätä!
Sunnuntaiaamusta foorumissa valitaan taas uusi nuorisotoimijaryhmä Nutor. Valittavana on kaksi varsinaista jäsentä kaksivuotiskaudelle.

Voit joko äänestää suosikkiehdokastasi tai asettua itse ehdolle Nutoriin. Äänestäminen ja ehdolle asettuminen edellyttää kuitenkin 12-30 vuoden ikää ja kuulumista johonkin alueyhdistykseen. Huomaa, että myös pelkästään sunnuntain vaaliin osallistuminen on mahdollista. Ehdolle asettuminen tapahtuu lauantai-iltaan mennessä Teemu Ruohoselle.

Tervetuloa mukaan kaikki 12-30 -vuotiaat näkövammaiset nuoret.

Ilmoittautuminen tapahtuu netistä nuorisotoiminnan sivuilta löytyvän lomakkeen kautta viimeistään 22.9.2019. Hinta foorumille on 65 euroa, joka sisältää majoituksen, ruokailut, matkat ja ohjelman.

Boo! Mene jo ilmoittautumaan sivun ilmoittautuminen-linkin takaa. Jos jokin mietityttää, niin älä kuitenkaan epäröi ottaa yhteyttä NKL:n nuorisotoiminnan suunnittelijaan Teemu Ruohoseen 050 596 5022 tai teemu.ruohonen@nkl.fi.

Myös Nutorilta voit kysyä nutor@listat.nkl.fi.
Kuva, jossa kaksi tyttö katsoo kameraan ja hymyilee. Kuva on otettu laavussa.

Kursseja, leirejä ja harrastustoimintaa 12-30-vuotiaille näkövammaisille nuorille.