sivua päivitetty 29.8.2018
Ter­ve­tu­loa tu­tus­tu­maan uu­siin Dai­sy-soit­ti­miin!

Tiedonsaantipalvelut jatkaa syksyllä 2018 uusien Daisy-soitinmallien ja Lehtikuuntelu-palvelun esittelyä alueilla. Tervetuloa tapaamaan meitä paikan päälle ja tutustumaan uusiin Daisy-soittimiin!

Esittelemme Lehtikuuntelu-palvelua ja miten voit kuunnella Daisy-soittimella näkövammaisten äänilehtiä ilman cd-levyjä ja tietokonetta. Tilaamasi lehdet tulevat suoraan soittimeen ja saat lehtiä luettavaksi jo aamulla heti niiden ilmestyttyä.

Lehtikuuntelu-palveluun sopivia Daisy-soittimia ovat Victor Reader Stratus 4i ja 12i, Webbox3 sekä kannettava taskukokoinen malli Victor Reader Stream2. Laitteissa ei ole cd-asemaa. Victor Reader-laitteita toimitetaan jo ja Webboxia aletaan toimittaa hieman myöhemmin.

Lehtikuuntelun valikoimissa on valtakunnallisia lehtiä kuten Helsingin sanomat ja Iltasanomat sekä lukuisia sanomalehtiä. Saat kuunneltavaksi myös aikakaus- ja asiakaslehtiä, alueellisia julkaisuja ja järjestöjulkaisuja. Esimerkiksi Iltasanomat, Iltalehti, Maaseudun Tulevaisuus, Suomen kuvalehti, Viikon tv- ja radio-ohjelmat, Pirkka ja Yhteishyvä. Koko valikoimaan voit tutustua linkistä Luettavaa.

Jotta voit kuunnella lehtiä ilman cd-levyjä, tarvitaan internetyhteys. Jos kotitaloudessasi ei ole internetyhteyttä, Näkövammaisten liitto voi lainata Kuuntelukaista-mobiililiittymän sitä varten. Lehtikuuntelupalvelu ja Kuuntelukaista edellyttävät vähintään 50 prosentin näkövamman haitta-astetta.

Esittelyt paikkakunnilla

TILAISUUS PERUUTETTU! Porvoo to 30.8
Lisätietoa alueyhdistyksen verkkosivuilla.

Rovaniemi ke 5.9 klo 14–17
Lisätietoa alueyhdistyksen verkkosivuilla.

Kajaani ke 19.9 klo 10.30–12.30

Oulu 26.9 klo 13–17
Lisätietoa alueyhdistyksen verkkosivuilla.

Hyrylä (Keski-Uusimaa) ke 17.10 klo 13–15
Lisätietoa alueyhdistyksen verkkosivuilla.

Nurmijärvi 25.10 to klo 12–15
Lisätietoa alueyhdistyksen verkkosivuilla.

Mikkeli ke 14.11 ke klo 15–17
Lisätietoa alueyhdistyksen verkkosivuilla.

Paikkakuntalistaa täydennetään sitä mukaa kun tapahtumia saadaan sovittua. (Keväällä vierailut toteuttiin seuraavilla paikkakunnilla: Hyvinkää, Joensuu, Jyväskylä, Kokkola, Kouvola, Kuopio, Lappeenranta, Pori, Seinäjoki ja Tampere).

Tarkemmat tiedot tapahtumista saat alueesi yhdistyksestä.
Yhteystiedot löydät yhdistysten verkkosivuilta: www.nkl.fi/alueyhdistykset