Dai­sy-soit­ti­men huol­to ja pa­lau­tus

Daisy-soittimen huolto

Jos laite tarvitsee huoltoa, saat toimitusohjeet Daisy-neuvonnasta. Saat huolletun tai vaihtolaitteen paluupostissa.  Voit noutaa laitteen sovittaessa Näkövammaisten liiton asiakaspalvelupisteestä, Iiris-keskuksesta Helsingin Itäkeskuksessa. 

Näkövammaisten liiton Daisy-lainaamo huoltaa ainoastaan lainaamiaan laitteita. Jos laite on myönnetty muuta kautta, ota yhteys laitteen myöntäjään tai maahantuojaan.

Lainatun Daisy-soittimen palauttaminen

Daisy-soitin lainataan henkilökohtaiseen käyttöön. Jos Daisy-soitin ei ole lainaajan käytössä, se tulee palauttaa Daisy-kuuntelulaitepalveluun.
  1. Ota yhteyttä Daisy-kuuntelulaitepalveluun, josta saat asiakaspalautusnumeron. NKL maksaa postikulut. Halutessasi saat valmiiksi täytetyn postipakettikortin, jossa on Daisy-kuuntelulaitepalvelun yhteystiedot.
  2. Pakkaa Daisy-soitin huolellisesti. Kätevimmin se onnistuu alkuperäiseen pakkaukseen, jossa pehmusteet ovat valmiina. Pakkaa mukaan myös laitteen oma virtajohto.
  3. Daisy-kuuntelulaitepalvelu haluaa tietää palautuksen syyn. Voit kertoa sen puhelimessa tai lähettää tiedon laitteen mukana.
Daisy-kuuntelulaitepalvelun yhteystiedot

Puhelin 09 3960 4040
Näkövammaisten liitto ry
Daisy-kuuntelulaitepalvelu
PL 55
00030 IIRIS