Avoin työ­paik­ka: Va­rain­han­kin­nan pro­jek­ti­pääl­lik­kö

Tule mukaan kehittämään Näkövammaisten liiton varainhankintaa! 

Näkövammaisten liiton nykyinen varainhankinta toteutetaan yksityis- ja yritysvarainhankintana perinteisillä menetelmillä. Varainhankinnan tuotoilla rahoitetaan Näkövammaisten liiton vaikuttamis- ja tiedonsaantityötä, näkövammaisten oikeuksien valvontaa, nuoriso- ja harrastustoimintaa sekä työllisyyspalveluja.

Haemme määräaikaiseen tehtävään (1.2.2020 - 31.1.2021) varainhankinnan projektipäällikköä.

Tehtävässä pääset avainpaikalta kehittämään Näkövammaisten liiton varainhankintaa ja uudistamaan sen toteutusta ja keinoja tämän päivän vaatimusten mukaisiksi. 

Edellytämme hakijalta
  • suunnitelmallista, itsenäistä ja innostunutta työskentelyotetta sekä vahvaa projektijohtamisen osaamista
  • kokemusta onnistuneista varainhankinnan kehittämishankkeista
  • varainhankinnan eri tapojen, erityisesti sähköisen varainhankinnan välineiden ja digimarkkinoinnin osaamista
  • varainhankinnan kokemusta 
  • oma-aloitteisuutta, vastuunottoa, tarkkuutta ja tehokasta työskentelyotetta
  • ulospäin suuntautunutta luonnetta, yhteistyöhalua ja -kykyä toimia yhteistyökumppaneiden kanssa, osana tiimiä ja koko organisaatiota 
  • tehtävään soveltuvaa tutkintoa ja osaamista
  • lisäksi toivomme markkinoinnin, eri markkinointikanavien ja medioiden ymmärrystä 

Arvostamme: 

Aiempaa työskentelyä lahjoittajien ja/tai yritysyhteistyön parissa, budjettien hallintaa ja näkemystä strategisesta ajattelusta ja tulosvastuusta. Olet taitava viestijä (suomi, englanti, ruotsi) ja tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on kyky hallita laajoja kokonaisuuksia, siedät painetta, nautit kehittämisestä ja saat ihmiset innostumaan.

Tarjoamme:  

Varainhankinnan kehittämisen ja uudistamisen paraatipaikan Näkövammaisten liitossa. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja pystyt itse vaikuttamaan vastuualueesi kehittämiseen. Tukenasi ovat liiton talous- ja viestintätiimi ja taustalla vahva johdon tuki. 

Tehtävä on määräaikainen (1.2.2020 - 31.1.2021) ja työ alkaa 1.2.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Toivomme, että esität palkkatoiveesi hakemuksessasi. 

Työpaikka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsingin Itäkeskuksessa IIRIS-keskuksessa (Marjaniementie 74, 00930 Helsinki.)

Kiinnostuitko? 

Työpaikkahakemukset 21.1. mennessä osoitteeseen paivi.halttunen@nkl.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Vesa Tuunainen 050 357 8146.