6.8.2018
Avoin työpaikka: oikeuksienvalvonnan asiantuntija, Lapin alue

Etsimme Lapin alueelle oikeuksienvalvonnan asiantuntijaa. Toimipaikkana on Rovaniemi ja toiminta-alueena Lappi.

Tarjoamme monipuolisen, itsenäisen ja haasteellisen työn. Oikeuksienvalvonnan asiantuntijan tehtävänä on tukea kaikenikäisten näkövammaisten ja näkövammaisten lasten perheiden oikeusturvan toteutumista. Työ on sosiaaliturvaan liittyvää ohjausta, neuvontaa, hakemusten ja valitusten kirjoittamista, tiedottamista sekä paikallista oikeuksienvalvonta- ja vaikuttamistyötä.

Koulutuksena arvostamme sosiaalialan korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa, johon sisältyy laaja perehtyneisyys sosiaaliturvaan. Eduksi katsomme aiemman vammaisjärjestökokemuksen ja omakohtaisen kokemuksen näkövammaisuudesta. Työ edellyttää itsenäistä työotetta, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta sekä matkustusvalmiutta.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta ja tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 5. Lisäksi palkkaan vaikuttavat tehtäväkohtainen lisä ja mahdollinen henkilökohtainen palkanosa. Työ alkaa 1.10.2018 tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset, joissa liitteenä cv, lähetetään 24.8.2018 klo 16.00 mennessä osoitteeseen leena.syvanen@nkl.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa sosiaaliturvapäällikkö Laura Tolkkinen 15.–17.8.2018 klo 13.00–15.00 numerossa 050 585 0374.

Näkövammaisten liitto ry on Suomen näkövammaisyhdistysten kattojärjestö, joka edistää sokeiden ja heikkonäköisten ihmisten oikeuksien toteutumista, tuottaa erityispalveluja ja toimii Suomessa asiantuntijana näkövammaisuuteen ja näkemiseen liittyvissä asioissa. Lisätiedot www.nkl.fi.