9.5.2019
Avoin työpaikka: Kirjapainon jälkikäsittelijän sijaisuus

Tule työkaveriksemme iloiseen ja aikaansaavaan kuuden hengen yksikköömme tekemään tärkeää työtä pistekirjoituksen ja –tuotteiden parissa. Olemme Näkövammaisten liitto ry:n kirjapaino ja olemme tehneet vuosikymmeniä erilaisia painotuotteita erityisesti näkövammaisasiakkaiden tarpeisiin. Viime vuosina toimintamme on laajentunut ja palvelemme nykyään asiakkaita hyvin laaja-alaisesti.

Etsimme jälkikäsittelijän äitiysvapaasijaista alle vuoden kestävälle sijaisuudelle. Hakemamme henkilö aloittaisi elokuun puolessa välissä perehtyen tehtäviin äitiysvapaalle jäävän henkilön perehdyttäessä.

Etsimällämme henkilöllä tulee olla työkokemusta kirjapainoalan tulostustehtävistä ja erilaisista jälkikäsittelytehtävistä, mm. paperileikkurien käytöstä. Työssä käsitellään ajoittain lavamateriaaleja ja olisi hyvä jos pumppukärryjen käyttö on tuttua. Arvostamme lisäksi ATK-taitoja, erityisesti materiaalien taittokokemus lasketaan eduksi.

Näkövammaisten liitto ry tukee työntekijöidensa liikunnallisuutta monipuolisilla TYHY-liikuntavuoroilla ja mahdollisuudella käyttää talostamme löytyvää kuntosalia.

Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Petteri Mård, sähköpostilla petteri.mard@nkl.fi, tai puhelimitse puhelinaikoina:
15.5. klo 9-11 / 28.5. klo 9-11 numerosta 050 471 1032.

Lähetä työhakemus ja ansioluettelo yhtenä liitetiedostona viimeistään 2.6.2019 sähköpostiosoiteeseen petteri.mard@nkl.fi.

Haastattelut järjestetään viikolla 24 ja suunniteltu työn aloitus on viikolla 34.

Tehtävässä noudatetaan sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta ja tehtävän palkkaus sijoittuu työehtosopimuksen vaativuusryhmään 3. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoa työnantajasta: www.nkl.fi