22.3.2018
Nä­kö­vam­mais­ten val­ta­kun­nal­li­set ke­sä­päi­vät 15.-17.6.2018

Kuvassa on Kuopion tori. Etualalla on kesäisesti pukeutuneita ihmisiä, ihmisten takana näkyy torikokuja ja kuvan taka-alalla on Kuopion kaupungintalo.

Tervetuloa Näkövammaisten kesäpäiville Kuopioon!

Näkövammaisten valtakunnalliset kesäpäivät järjestetään 15.-17.6.2018. Tapahtuman paikkana on Scandic Kuopio, Kuopion sataman ja Kallaveden äärellä. Tarjolla on mukavaa ohjelmaa, savolaisuuteen ja Kuopioon tutustumista sekä rentoa yhdessäoloa.

Ilmoittaudu 3.5.2018 mennessä. Alueyhdistykset järjestävät jäsenistölleen yhteisretkiä kesäpäiville, joten kysele oman yhdistyksesi retkisuunnitelmia.

Ohjelma (muutokset ovat mahdollisia)

Perjantai 15.6.
Kesäpäiväohjelma alkaa perjantaina klo 16 tervetuliaiskahveilla, jonka jälkeen saamme ensi tuntuman savolaisuudesta klo 17. Ilta jatkuu risteilyllä Kallaveden maisemissa.

Lauantai 16.6.
Lauantaina juhlistamme 90-vuotiasta Näkövammaisten liittoa menneeseen ja tulevaan katsovalla miniseminaarilla. Vieraanamme on myös kirjailija Antti Heikkinen. Iltapäivällä on vaihtoehtoisia ohjelmina tutustuminen Puijon alueeseen tai entiseen Kuopion sokeainkouluun. Kolmantena vaihtoehtona on makupaloja savolaisesta ruokakulttuurista. Lauantai-illan päättää illallinen, jonka lomassa savolaista huumoria. Illan päätteeksi laitetaan jalalla koreasti.

Sunnuntai 17.6.
Sunnuntai-aamun vaihtoehtoisina ohjelmina ovat Kuopion tuomiokirkossa järjestettävä jumalanpalvelus tai tutustuminen kuopiolaiseen museokohteeseen (kohde vahvistuu myöhemmin).

Osallistumismaksu

Kesäpäivien osallistumismaksu on 30 euroa / henkilö.  Kukkaroa keventävät myös majoitus- ja matkakulut.

Yöpyminen (sisältää aamiaisen)

Scandic Kuopio, 2 hengen huone: 125-145 euroa / yö, huonetyypistä riippuen

Sokos Hotel Puijonsarvi, 1 hengen huone 120 euroa / yö, 2 hengen huone 140 euroa / yö

Hotellit ottavat vastaan huonevarauksia 16.4.2018 alkaen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kesäpäiville tapahtuu joko keskitetysti oman alueyhdistyksen kautta tai, jos alueyhdistys ei tee retkeä kesäpäiville, NKL:n järjestöpalvelujen Anne Segerille, p. 09 3960 4657, anne.seger@nkl.fi.

Ilmoittautuminen viimeistään 3.5.2018.

Tervetuloa!Kuvassa on valkoinen risteilylaiva, joka risteilee Kallaveden rantoja pitkin.