Yrit­tä­jä­päi­vät 23.–24.4.2020 Hel­sin­gis­sä

Mistä sinä saat potkua yrittämiseen ja miten pidät tekemisen intoa yllä? Yrittäjäpäivillä saat lisää tuulta bisnekseen ja kehittymiseen. Heitä vapaalle, avaa energiat ja tule viihtymään. Pyydä kaverikin mukaan!

Vammaisten yrittäjäpäivät on ainutlaatuinen yrittäjätapahtuma, joka kokoaa verkostoitumaan, kouluttautumaan ja viihtymään. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki vammaiset yrittäjät tai yrittäjyyttä suunnittelevat. Tule mukaan!

Ilmoittaudu yrittäjäpäiville viim. 23.3. tästä. Tarjoamme osallistujille yrittäjäpäivien ohjelman ja lounaan molempina päivinä.

Ohjelma

Torstai 23.4.
 • klo 11 lounas
 • klo 12 Yrittäjäpäivien avaus (Mari Kokko, Suomen Yrittäjät ja Jukka Tahvanainen, Näkövammaisten liitto)
 • klo 12.30 Tuotteiden ja palveluiden hinnoittelu. Ostetaanko hintaa vai hyötyä? Mitkä ovat hinnan muodostusmallit? Asiakasvalinta hinnoittelun lähtökohdaksi? (MBA, yritysneuvoja Juuso Markkanen)
 • klo 14.30 tauko
 • klo 15 Yrittäjän työhyvinvointi. Miten jaksaa yrittäjänä? (projektipäällikkö Merja Suoperä, Suomen Yrittäjät)
 • klo 16 vapaata
 • klo 17 päivällinen
 • klo 18 Lavalla juontaja, yritysvalmentaja ja TV:stä tuttu näyttelijä Eero Herranen (Donna-sarja, Suomen hauskin mies -elokuva)
 • klo 19–20 Suomen Vammaisyrittäjät ry tutuksi (puheenjohtaja Juha Hentula ja varapuheenjohtaja Maija Aatelo)
Perjantai 24.4.
 • klo 9 Myynti – vahvista kontaktointia! Onko myynti akilleen kantapää tai tuottaako se tuskaa? Tunnista omat myynnin esteesi, motivoidu myyntityöstä ja uskalla olla yhteydessä sekä myydä. Tule hakemaan innostavia ja inspiroivia eväitä, ja tee tehokkaasti myyntiä kasvotusten. (yrittäjä, kouluttaja, viestintäkonsultti, MAT Tarja Pursiainen, Activeworking Oy)
 • klo 11 lounas
 • klo 12 Myynti – Onko myyntiputki somessa hallussa? Jos ei, saat varmasti eväitä tähän (yrittäjä, kouluttaja, viestintäkonsultti, MAT Tarja Pursiainen, Activeworking Oy)
 • klo 13 Yrittäjyys – mitä se antaa ja vaatii? (yrittäjät kertovat, puhujat varmistuvat myöhemmin)
 • klo 14 Yrittäjäpäivien päätös ja loppukahvit

Paikka

Iiris-keskus, tila sisääntulokerroksessa
Marjaniementie 74
Helsinki (Itäkeskus).

Iiris-keskus sijaitsee Itäkeskuksen kauppakeskuksen lähellä, noin 20 minuutin metromatkan päässä Helsingin Rautatieasemalta.

Autolla tulijat voivat viedä auton Iirisrakennuksen taakse, hiekkakentän vieraspaikoille, joille sisääntuloaulan infosta saat sähköisen "lupalapun" pysäköintiin. Jos majoitut Iiriksessä, kysy auton pysäköinnistä majoituksen henkilökunnalta. Marjaniementien varressa on lyhytaikaisia asiakaspaikkoja.

Taksien kääntöpaikka on pääsisäänkäynnin edessä.

Ruokailut

Tarjoamme osallistujille molempina päivinä buffet-lounaan. Päivällinen maksaa 10,7 €. Ravintolasta voit ostaa kahvia, teetä ja kahvileipiä.

Yrittäjäpäivien ruokailut ovat Iiriksen Antell-lounasravintolassa. Erityisruokavalioista voit kysyä sähköpostilla 7500@antell.fi. Ravintolan henkilökunta avustaa linjastolla tarvittaessa.

Majoitus

Jos tarvitset majoitusta Iiris-keskuksessa, ole suoraan yhteydessä Seijaan
p. 09 3960 4431, seija.viitanen@nkl.fi. Mainitse varauksen yhteydessä, että olet
tulossa Yrittäjäpäiville. Varaa ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Hinnat 2hh 45 €/hlö, 1hh 69 €, aamupala Antellissa 5,25 €.

Avustaminen ja esteettömyys

Yrittäjäpäivillä ei ole yleisavustajia. Mikäli tarvitset yleisavustajaa esimerkiksi kulkemiseen, otathan oman avustajan mukaan.

Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita koulutustilaan. Koirat voi ulkoiluttaa koirien ulkoiluaitauksessa.

Tapahtumatilassa on induktiosilmukka, johon liittyvissä kysymyksissä ota yhteys NKL:n
asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@nkl.fi tai p. 09 396 041.