Siirry pääsisältöön

Liitto mukana Suomi ei käännä selkäänsä maa­il­mal­le -ve­too­muk­ses­sa

Kampanja painottaa kehitysyhteistyön, humanitaarisen avun ja rauhantyön merkitystä vakaan ja turvallisen maailman rakentamisessa.

Suomi ei käännä selkäänsä maailmalle -kampanja painottaa kehitysyhteistyön, humanitaarisen avun ja rauhantyön merkitystä vakaan ja turvallisen maailman rakentamisessa. Kampanja käynnistyy maaliskuun alussa ja kestää hallitusneuvotteluiden yli. Kampanjan toteuttaa kehitysjärjestöjen kattojärjestö Fingo.

Kampanja pyrkii laajentamaan ulko- ja turvallisuuspoliittista keskustelua eduskuntavaalien alla. Tarkoituksena on nostaa Suomen ulkopolitiikan suunta ja arvot keskusteluun.

Kampanjan osana Fingo pyytää yhteiskunnallisia vaikuttajia allekirjoittamaan vetoomuksen, jossa vaaditaan, että Suomi ei käännä selkäänsä maailmalle. Vetoomus julkaistaan ennen eduskuntavaaleja ja luovutetaan keväällä hallitusneuvottelijoille.

Tähän mennessä vetoomuksen on allekirjoittanut yli 200 vaikuttajaa ja päättäjää. Näkövammaisten liiton puolesta vetoomuksen on allekirjoittanut toimitusjohtajamme Jukka Tahvanainen.

Vetoomuksen allekirjoittajat pääset katsomaan täältä.- Ulkoinen linkki