Tu­le An­nan­sil­mät-lah­joit­ta­jak­si

Annansilmät-kalenterin sivu

Annansilmät-lahjoittajille lähetämme muutaman kerran vuodessa kirjeen, jossa kerrotaan näkövammaisuudesta. Vuoden aikana saat kotiisi näkövammaisuuteen liittyviä oheistuotteita, kuten esimerkiksi Annansilmät-kalenterin.

Annansilmät-lahjoittajaksi voit liittyä puhelimitse (09) 3960 4545 tai täyttämällä sähköisen lomakkeen. Jos jo kuulut Annansilmät-lahjoittajiin, voit samalla lomakkeella ilmoittaa meille muuttuneen osoitteesi tai muita tietoja.

Oikaisu vuoden 2016 kalenteriin:
Isotekstisen Annansilmät-kalenterin takasivulla kerrotaan kohtuuhintaisesta numerotiedustelupalvelusta näkövammaisille. Tekstissä todetaan, että jos lääkärin toteama haitta-aste on yli 50 % tai henkilö on näkövammaisten alueyhdistyksen jäsen, hän on oikeutettu kohtuuhintaiseen numerotiedustelupalveluun. Palveluun on kuitenkin oikeutettu henkilö, jonka näkövammasta aiheutuva haitta-aste on vähintään 50 %. Yhdistykseen kuulumisella tai kuulumattomuudella ei ole palvelun saannin kannalta merkitystä.
Keräyslupa: Poliisihallituksen lupa nro RA/2017/33. Voimassa 11.1.2017–31.12.2018 koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Luvan saaja: Näkövammaisten liitto ry. Varat käytetään näkövammaistyöhön.