Avoin työ­paik­ka: pal­ve­lu­lin­jan joh­ta­ja

Näkövammaisten liitto ry on näkövammaistyötä tekevien yhdistysten yhteistyöjärjestö. Liiton tarkoituksena on edistää näkövammaisten mahdollisuuksia elää omaehtoista ja runsassisältöistä elämää. Toiminnassaan liitto ottaa huomioon ensisijaisesti sokeat, kuurosokeat ja vaikeasti heikkonäköiset. Liitto toimii näkövammaisten etu-, asiantuntija- ja palvelujärjestönä.

Näkövammaisten liiton palvelutoimintoihin etsitään määrätietoista ja osaavaa johtajaa.

Näkövammaisten liiton (NKL ry) palvelulinjaan kuuluvat kuntoutus- ja majoituspalvelut, apuvälineet, opaskoiratoiminta sekä kirjapaino ja äänittämö. Palvelut ovat osa NKL ry:n toimintaa. Näkövammaisten liiton palvelutoiminnoissa työskentelee lähes 70 ammattilaista. Kuluvan vuoden liikevaihto palvelutoiminnoissa on noin 6 miljoonaa euroa.

Johtaja vastaa palveluiden taloudesta ja toiminnasta sekä strategian toteuttamisesta.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa koulutusta, elinkeinotoiminnan kehittämisen tuntemusta, liiketoiminnallista ja markkinoinnin osaamista, näyttöä tuloksellisesta palvelujen johtamisesta, esimieskokemusta, hyvää neuvottelutaitoa, yhteistyökykyä, riittävää kielitaitoa ja esiintymiskykyä. Eduksi katsotaan kokemus sosiaali- ja terveysalalta sekä omakohtainen kokemus näkövammaisuudesta ja näkövammaisasioista. Tehtävä tulisi ottaa vastaan 1.8.2017.

Hakemukset palkkatoivomuksineen osoitetaan Näkövammaisten liittoon 26.4.2017 klo 16 mennessä sähköpostitse leena.syvanen@nkl.fi.

Lisätietoja antaa liiton toimitusjohtaja Jukka Tahvanainen ke 12.4. klo 11–12, ti 18.4. klo 14–16, to 20.4. klo 8.30–10 ja ti 25.4. klo 9–10  p. 09 3960 4600.

Lisätietoa www.nkl.fi.