8.1.2018
Hae­taan työe­lä­män di­gi­ta­li­saa­tioa­sian­tun­ti­jaa

Näkövammaisten liiton työelämäpalveluihin haetaan työelämän digitalisaatioasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kyse on opiskelun ja työelämän digitalisaatioon liittyvästä asiantuntija-, saavutettavuus- ja vaikuttamistyöstä. Työelämän digitalisaatioasiantuntija seuraa ja pyrkii ennakoimaan kotimaisia ja kansainvälisiä opiskelun ja työelämän digitalisaatioon liittyviä muutoksia, osallistuu saavutettavuuteen liittyvään vaikuttamistyöhön, verkostoituu tehtävän kannalta keskeisiin yhteistyötahoihin ja sidosryhmiin sekä kouluttaa saavutettavuuteen liittyvissä asioissa.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta, hyvää osaamista digitalisaation saavutettavuuskysymyksistä ja saavutettavien sähköisten palvelujen tuottamisesta, tuntemusta opiskelun ja työelämän käyttämistä järjestelmistä, valmiutta paneutua saavutettavuusasioihin sekä näkövammaisten käyttämien apuvälineiden tuntemusta. Eduksi katsomme omakohtaisen kokemuksen näkövammaisuudesta. Työssä tarvitaan oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä aktiivista toiminta-alueen seurantaa kotimaassa ja kansainvälisesti.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta ja tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 5. Työelämän digitalisaatioasiantuntija työskentelee Helsingin Itäkeskuksessa Palvelu- ja toimintakeskus Iiriksessä. Työ sisältää myös matkustamista.

Vapaamuotoiset hakemukset, joissa liitteenä cv, 19.1.2018 klo 16.00 mennessä osoitteeseen leena.syvanen@nkl.fi. Näkövammaisten liitossa noudatamme rekrytoinnissa positiivista erityiskohtelua siten, että pyrimme rekrytoimaan avoimeen tehtävään ensisijassa pätevän, tehtävän edellyttämät vaatimukset täyttävän, näkövammaisen ihmisen.

Lisätietoja tehtävästä antaa työllisyyspäällikkö Taru Tammi ke 10.1. klo 15.30–17.00, ma 15.1. klo 9.30–11.00 ja ke 17.1. klo 11.00–12.30 numerossa 050 596 5023.

Näkövammaisten liitto on Suomen näkövammaisyhdistysten kattojärjestö, joka edistää sokeiden ja heikkonäköisten ihmisten oikeuksien toteutumista, tuottaa erityispalveluja ja toimii Suomessa asiantuntijana näkövammaisuuteen ja näkemiseen liittyvissä asioissa. Lisätiedot www.nkl.fi.