2.5.2018
Hae­taan myyn­ti­vas­taa­vaa Avi­rik­seen

Näkövammaisten liitto ry on valtakunnallinen vammaisjärjestö, joka edistää näkövammaisten mahdollisuutta elää omaehtoista ja sisältörikasta elämää. Teemme aktiivista asiantuntija- ja vaikuttamistyötä ja tuotamme palveluja näkövammaisille. Liittoon kuuluu 14 alueellista ja 10 valtakunnallista jäsenyhdistystä, päätoimipaikka on Näkövammaisten palvelu- ja toimintakeskus Iiris Helsingin Itäkeskuksessa. Aviris myy näönkäytön apuvälineitä.

Haemme myyntivastaavaa Avirikseen. Tehtäviin kuuluu:                
  • vastata Aviriksen tuotteiden ja palveluiden myynnistä ja asiakaspalvelusta eri kanavissa (verkkokauppa, myymälä, asiakaskäynnit, tapahtumat)
  • vastata päivittäisapuvälineisiin liittyvästä asiakasviestinnästä puhelimitse ja sähköpostilla sekä tilausten kirjaamisesta
  • osallistua markkinointimateriaalin ja -tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen sekä muihin myynnin ja markkinoinnin tehtäviin.
Edellytämme kaupallista peruskoulutusta, myyntikokemusta, sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin osaamista sekä asiakaslähtöistä ja miellyttävää palveluasennetta. Apuvälinetuntemus on eduksi. Työ edellyttää yhteistyökykyä, aktiivista otetta, omatoimisuutta ja matkustusvalmiutta.

Palkkaus on sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukainen, vaativuusryhmä 4 sekä mahdolliset lisät.

Hakemukset liitteineen sähköpostissa: reijo.juntunen@nkl.fi viimeistään 20.5.2018. Lisätietoja antaa liiketoimintapäällikkö Reijo Juntunen p. 050 370 1102.